HOTOVÁ JÍDLA – Dančí kýta na smetaně s brusinkami, špekový a houskový knedlík – Dančí ragů se žampiony, bramborové placičky s cibulí – Jelení závitek s meruňkami a brusinkami na víně, karlovarský knedlík – Kančí kýta se šípkovou omáčkou, špekový a houskový knedlík – Kančí výpečky, chlupaté knedlíky, kyselé zelí – Srnčí gulášek, bramboráčky – Pečený nadívaný bažant na slanině, šťouchané brambory se slaninou nebo divoká rýže – Pečená nadívaná křepelka ve slaninovém kabátku, šťouchané brambory se slaninou nebo dýňové pyré
– Zaječí stehno na černo, opečené bramborové noky
MINUTKY – Steak z jeleního hřbetu s houbovou omáčkou – Steak z jeleního hřbetu s omáčkou z arónie – Steak z daňčího hřbetu s liškami na smetaně
– Steak z dančího hřbetu s dýňovým pyré a kaštanovou omáčkou – Medailonky z dančího hřbetu s omáčkou z višní – Medailonky z kančího hřbetu s pepřovou omáčkou a slaninovými lupínky – Pikantní smažené řízečky z kančí panenky
Rezervace provádějte na 736 629 633 nebo 565 581 229.