+420 565 581 229

23.-25.2. – Zvěřinové hody

Pro 10, 2017 od master Kategorie: Akce 0 komentáře

HOTOVÁ JÍDLA
– Dančí kýta na smetaně s brusinkami, špekový a houskový knedlík
– Dančí na hříbkách, bramborové placičky s cibulí
– Jelení závitek s meruňkami a brusinkami na víně, špekový a houskový knedlík
– Jelení roláda po myslivecku, karlovarský knedlík
– Kančí kýta se šípkovou omáčkou, špekový a houskový knedlík
– Kančí krkovice na česneku, bramborový knedlík, listový špenát
– Zvěřinové výpečky, bramborové knedlíky, kyselé zelí
– Srnčí gulášek, bramboráčky
– Zajíc na černo, bramborové noky
– Pečený bažant po staročesku, šťouchané brambory se slaninou
– Pečená křepelka nadívaná telecí fáší, jáhly
– Pečená křepelka nadívaná telecí fáší, šťouchané brambory se slaninou

MINUTKY
– Prsíčka z divoké kachny ve slanině s omáčkou z višní
– Steak z jeleního hřbetu s hříbkovou omáčkou
– Steak z jeleního hřbetu na rozmarýnu
– Steak z daňčího hřbetu s liškami na smetaně
– Medailonky z dančího hřbetu s hruškou a brusinkovou omáčkou
– Medailonky z kančího hřbetu s pepřovou omáčkou a slaninovými lupínky
– Špíz z kančí svíčkové s omáčkou z jeřabin
– Nudličky z kančí panenky s hlívou ústřičnou
– Pikantní smažené řízečky z kančí panenky

*změna jídelníčku vyhrazena